Полети с балон край Габрово и Севлиево Полети с балон край Габрово и Севлиево

Предлагат живописна гледка към северните склонове на Стара планина и Предбалкана. Полетът протича над разнообразен терен – поля, гори и река Горна Росица, правейки мястото едно от любимите ни за летене с балон.

В близост са едни от подстъпите към природен парк ‘’Централен Балкан’’, а живите села наоколо предлагат чудесни  условия за селски и алтернативен туризъм.
Полети с балон край Габрово и Севлиево Полети с балон над Розовата Долина

Разположена между Стара Планина и Средна Гора, долината край Карлово и Сопот  предлага чудесни условия за полети с балон.  Ветровете са слаби през всички сезони и полетите са  възможни през голям брой дни в годината. Освен  пасищата и язовирчетата над  които летим, тук ще видите в непосредствена близост красотата на Централен Балкан и части от Средна Гора.

Това е мястото, където най-често комбинираме отделни пасажери и правим полети с големи групи. Възможностите за  всякакъв вид туризъм в региона и наличието на множество къщи за гости, хотели и СПА курортa Хисаря правят мястото чудесно за прекарването на един незабравим уикенд.

Отстояние от София – 150 км, от Пловдив -50 км.
Полети с балон край Габрово и Севлиево Полети с балон над Шумен и Мадарските Скали

Долината между Шуменското плато и Мадарските скали е мястото където най-често летим  в източната част на България. В зависимост от посоката на ветровете се излита  в непосредствена близост до самия град или край скалите в които е изсечен Мадарският конник.

Издигането над събуждащия се Шумен и околните села прави полета особено интересен, а останките от първите български столици Плиска и Преслав, крепостта на Шуменското плато и Мадарският конник са подходящи за разходки през останалата част от деня.

Отстояние от Варна- 80 км, от Бургас и Русе – 100 км.  
Полети с балон над Белоградчишките скали Полети над Белоградчишките скали и
Искърското дефиле.


Вижте нашите предложения:


Стандартен полет с балонВИП полетГрупови полети с балонПолети приключениеПривързани издигания и реклама