Информация за полетите Балонен клуб Аероакт Балонен клуб Аероакт Балонизъм Балонен клуб Аероакт Полети


Полетите с балон се провеждат целогодишно  - всички сезони са подходящи за летене.  Ние сме на разположение както през уикендите, така и делнични дни.

 

 

Излита се рано сутринкогато метеорологичните условия са най-подходящи за полет – с напредването на деня слънцето нагрява земята и образуващите се възходящи и низходящи течения затрудняват контролирането на балона.

Точния час на излитане зависи от сезона и се уговаря предварително с пасажерите. Ориентировъчно лятото е между 6:30 и 7:30 часа, зимата между 8:00 и 9:00 часа.

 

 

Продължителноста на полета е 60-80 минути. Докато летим наземния екип следва балона, като след кацането и традиционния тост връща пасажерите до мястото на излитане. Цялото преживяване отнема между два и три часа, останалата част от деня Ви е свободна.

 

 

Местата на летене  са разпръснати из цяла България. Възможностите  зависят от това дали резервирате целия кош или ще Ви комбинираме с други пасажери – може да се запознаете къде летим ‘тук’. Изпращаме точната локация  чрез гугъл мапс координати и подробно обяснение.

 

 

Придвижването до мястото на излитане става със собствен транспорт. В случай че не разполагате с такъв  можем да Ви съдействаме за намирането му (не е включено в цената).

 

 

Резервирането на дата е опция в случай че резервирате полета/коша само за Вас (ВИП полет; Групов полет). Свържете се с нас, за да проверите дали дадена дата е свободна.Тъй като летенето с балон е силно зависимо от метеорологичните условия, добра идея е да имате резервни дати, ако времето не е подходящо желаният ден - потвърждаваме прогнозата и полета  4-5 дни предварително.

В случай че ще участвате в полет с други пасажери (стандартен полет) ние ще Ви информираме переодично за възможните дати и места където може да летите – полети с балон се организират почти всяка седмица. 

 

 

Заснемането на на полета   е включено в цената – правим снимки и видео с Go-pro камера, които  в последствие  получавате.

 

 

Подаръчните ваучери изпращаме с куриерска фирма или готов за разпечатване електронен формат. Ваучерите са с отворена дата и валидност шест месеца (може да бъде удължавана). Това е най-удачния вариант да направите незабравим подарък, оставяйки получателя му сам да определи деня и мястото на полета.

 

 

Заплащането на полета/ваучера става по банков път, easypay или с наложен платеж.

 

 

Моля попълнете регистрационната форма и ние ще се свържем  с Вас.

 

Полетът може да бъде заявен и по телефона.


Вижте нашите предложения:


Споделен полет с балонВИП полетГрупови полети с балонПолети приключениеПривързани издигания и реклама